FRG Sigtuna

FRG Sigtuna var en av de första FRG som bildades i Sverige 2005 och är en mycket aktiv FRG med en omfattande utbildnings och övningsverksamhet. Vi har under åren hjälpt räddningstjänst, kommun och företag vid större övningar och event och varit insatta skarpt vid bland annat Västmanlandsbranden 2014, flyktingkrisen 2015-2016, Corona pandemin med Civila hjälpinsatser 20200401-20210630.

Bor du i Sigtuna, är minst 18 år och har ett intresse för att hjälpa andra? Då kan FRG vara något för dig! Välkommen att kontakta oss (se kontaktuppgifter nedan och mailformulär till höger)!

Aktuella nyheter och händelser i FRG Sigtuna

För närvarande har FRG Sigtuna återgått till normala verksamhet efter Civila hjälpinsatser som löpte ut den 30:e juni, 2021. 

Nästa kommande händelse är Trygghets- o krisberedskapsdagen i Märsta centrum vid torget den 2:a okt, kl. 10 - 16.

Se några bilder under Exempel/övningar och event eller mer på vår Facebooksida eller Instagram
 

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: Anthony Ruoro
Postadress: Sigtuna kommun, Södergatan 20, 195 85  Märsta
Utbildningslokal: 
1. Träffpunkten, Märsta biblioteket, Kulturtorget 7, 195 30 Märsta
2. Kansliet: Valsta Simhall, Bragegatan 11, 195 53 Märsta - endast bokad besök tack.
Telefon: 0737-882022 eller 0764-288334
E-post: sigtunafrg@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/FRGSigtuna
Instagram: www.instagram.com/FRGSigtuna

  • Uppgifter ni dela används i kommunikationssyfte med FRG Sigtuna och delas inte vidare. Vi följer GDPR lagstiftningen om personuppgiftshantering.

Lite bilder från vår verksamhet

Tryggt med FRG och hjärtstartare på plats.
Övningsdags!
Glada miner när FRG är på uppdrag!
FRG-insats på Arlanda 2016 - ledsagning av ensamkommande flyktingbarn.
Anthony (operativt ansvarig för FRG-insatsen på Arlanda) och Ole (samordnande via Länsstyrelsen)

FRG Sigtuna på sociala medier

Facebook: FRGSigtuna

Instagram: @frgsigtuna

Sigtuna julmarknad 2022 Glad andra advent 🕯️🕯️ #julisigtuna #sigtuna #jul2022 #julmarknad #julmarknadsrunda
#Repost - @destination_sigtuna Julmarknad i Sigtuna 4, 11 & 18 december mellan kl 11-16 Sigtuna är en underbar juldestination med mysiga marknader på flera ställen i destinationen. Vår traditionella julmarknad i Sigtuna stad, fyra söndagar innan jul. Med knallar som säljer traditionellt hantverk, genuina mattraditioner och med ett fullspäckat program med julmusik, luciatåg och besök av tomten för att nämna några av programpunkterna. Missa inte årets Julmarknadensrunda i Sigtuna. Passa på att besöka flera härliga ställen runt Sigtuna med samma öppettider som julmarknaden, söndagar mellan kl. 11 – 16. Stenladan i Steninge slottsby Herresta Lada i Odensala och gårdsbutiken Österby Gård välkomnar besökare alla marknadssöndagarna. Glad andra advent 🕯️🕯️ #julisigtuna #sigtuna #jul2022 #julmarknad #julmarknadsrunda
#Repost - @brandkaren_attunda 1 december och vi öppnar den första luckan! I dag är det BRANDVARNARDAGEN! Och vi uppmanar alla att kolla sin brandvarnare – att den fungerar! För du har väl en brandvarnare? Kolla gärna brandvarnaren hos en äldre släkting också, eller kanske hos en ungdom som flyttat hemifrån. Brandvarnaren räddar liv. #brandvarnardagen #brandvarnare #förebyggande #brandsäkerhet