FRG Sigtuna

FRG Sigtuna var en av de första FRG som bildades i Sverige 2005 och är en mycket aktiv FRG med en omfattande utbildnings och övningsverksamhet. Vi har under åren hjälpt räddningstjänst, kommun och företag vid större övningar och event och varit insatta skarpt vid bland annat Västmanlandsbranden 2014, flyktingkrisen 2015-2016, Corona pandemin med Civila hjälpinsatser 20200401-20210630.

Bor du i Sigtuna, är minst 18 år och har ett intresse för att hjälpa andra? Då kan FRG vara något för dig! Välkommen att kontakta oss (se kontaktuppgifter nedan och mailformulär till höger)!

Aktuella nyheter och händelser i FRG Sigtuna

För närvarande har FRG Sigtuna återgått till normala verksamhet efter Civila hjälpinsatser som löpte ut den 30:e juni, 2021. 

Nästa kommande händelse är Trygghets- o krisberedskapsdagen i Märsta centrum vid torget den 2:a okt, kl. 10 - 16.

Se några bilder under Exempel/övningar och event eller mer på vår Facebooksida eller Instagram
 

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: Anthony Ruoro
Postadress: Sigtuna kommun, Södergatan 20, 195 85  Märsta
Utbildningslokal: 
1. Träffpunkten, Märsta biblioteket, Kulturtorget 7, 195 30 Märsta
2. Kansliet: Valsta Simhall, Bragegatan 11, 195 53 Märsta - endast bokad besök tack.
Telefon: 0737-882022 eller 0764-288334
E-post: sigtunafrg@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/FRGSigtuna
Instagram: www.instagram.com/FRGSigtuna

  • Uppgifter ni dela används i kommunikationssyfte med FRG Sigtuna och delas inte vidare. Vi följer GDPR lagstiftningen om personuppgiftshantering.

Lite bilder från vår verksamhet

Tryggt med FRG och hjärtstartare på plats.
Övningsdags!
Glada miner när FRG är på uppdrag!
FRG-insats på Arlanda 2016 - ledsagning av ensamkommande flyktingbarn.
Anthony (operativt ansvarig för FRG-insatsen på Arlanda) och Ole (samordnande via Länsstyrelsen)

FRG Sigtuna på sociala medier

Facebook: FRGSigtuna

Instagram: @frgsigtuna

Nyhet: Kurs i Livsmedelshygien för FRG - 25 mars i samarbete med Försvarsutbildarna Miljö och hälsa @forsvarsutbildarna Försvarsutbildarna 28 st deltagare, bra jobbat! FRG medlemmar från Huddinge, Vallentuna, Järfälla, Ekerö och Sigtuna deltog. Stor tack till dagens instruktörer Richard och Hans och instruktör praktikanten Elena. Nästa kurstillfället höst-23. #FRG #försvarsutbildarna Foto: FRG Sigtuna #livsmedelshygien #livsmedelshygieni8timmar #livsmedelshygienkurs #livsmedelshygienutbildning #livsmedelshygien
Aktiviteter för seniörer i Sigtuna kommun - i samarbete mellan Äldreomsorgen,Väntjänsten Sigtuna och FRG Sigtuna. 22 mars Dagens aktivitet: Föreläsning om HLR, hjärtstartare, Trygghetspunkter m.m. 17 glada seniörer i Träffpunkten vid Märsta bibliotek i @marstacentrum Föreläsare: Johan Widergren och Anthony Ruoro Foto: FRG Sigtuna
Välkomna på kurs i Livsmedelshygien ! Datum: 25 mars Plats: Märsta centrum enligt inbjudan. Glöm inte sista anmälningsdag är den 15 mars.